Choď na obsah Choď na menu
 


Jubilejné 50. divadelné predstavenie

1. 7. 2015

Odohrali sme jubilejné 50. divadelné predstavenie!

     V dňoch 27.06.2015-28.06.2015 sa v obci Zborov po ďalších piatich rokoch uskutočnilo Stretnutie zborovských rodákov. Počas týchto dní bolo v Zborove pripravených množstvo podujatí, na ktoré mohli rodáci, krajania, ale aj tí, ktorým je obec Zborov srdcu blízka, zavítať.
     Vyvrcholením prvého „rodáckeho“ dňa (sobota 27.06.2015) bolo večerné divadelné predstavenie v podaní našej Mládežníckej divadelnej skupiny zo Zborova. Samotné divadelné predstavenie začalo veľkolepou fanfárou a prezentáciou našej doterajšej divad
elnej činnosti. V marci 2015 sme si pripomenuli 5 rokov od svojho vzniku a bolo pre nás veľkou cťou, že práve pri príležitosti Stretnutia zborovských rodákov sme mohli na domácej pôde odohrať naše jubilejné 50. divadelné predstavenie! 

     Za tých päť rokov mohli naši diváci spolu s nami navštíviť Bumbaľanský zámok, zasvietili na nás brat Slnko so sestrou Lunou, spoločne sme sa naučili rozoznávať dobro od zla, videli sme zázrak Svätej noci a zo spánku sme prebudili Šípkovú Ruženku. Na bolesť sme našli medecínu, vďaka dobrým skutkom sme dostali vstupenku do neba a nebeská reklamná agentúra zabezpečila príchod malého Ježiška na tento svet, ale najdôležitejšie je, že sme odvtedy všetci v jednom divadelnom vreci :) 
     A práve s touto našou najaktuálnejšou divadelnou hrou „Už sú všetci v jednom vreci“ rozosmievali naši herci divákov už od samého začiatku jubilejného 50. divadelného predstavenia a na fantastickú divácku atmosféru počas celej hry len tak skoro nezabudneme. 
     Vážení diváci, ďakujeme, že vás máme, radi pre vás hráme!!!

 

resize-of-dsc_8553.jpg

 

 

 

 

 

Náhľad fotografií zo zložky Jubilejné 50. divadelné predstavenie