Choď na obsah Choď na menu
 


Stretnutie rodín vo Vyšných Ružbachoch

18. 7. 2012

 

Stretnutie rodín vo Vyšných Ružbachoch
 
     „Šťastná rodina, nie je ničím iným, než predčasným nebom.“ Tento citát napísal kedysi dávno známy spisovateľ George Bernard Shaw. Pozvanie prísť medzi takéto šťastné rodiny prijala aj naša divadelná rodina zo Zborova od priateľov z Bystrého a okolia.
     V rámci ich týždňového tábora vo Vyšných Ružbachoch sme im spríjemnili jeden z letných večerov (utorok 17.07.2012).
     Po úvodnom privítaní sme pre deti a ako sa neskôr ukázalo nielen pre nich, odohrali „Večerníček“ – rozprávku O Šípkovej Ruženke. Deti s rozžiarenými očkami a napätím sledovali, či sa Ruženka zo spánku prebudí alebo nie. Rozprávka sa zapáčila aj mládežníkom a dospelým, ktorí sa prostredníctvom nej aspoň na chvíľu vrátili do detských čias a jednotlivé postavy si aj sami odohrali.
     Krásnou zmesou piesní sa nám predstavili naši hostitelia a následnou videoprezentáciou sme sa predstavili my. Ďalším bodom krásneho utorkového večera bola scénka Dobro a zlo. Zimomriavky na tele vyvolala nielen výstižná hudba, ale aj krásne vcítenie sa do deja všetkých účinkujúcich. Po spoločnej piesni „Nestrácaj nádej“, nasledoval „zlatý klinec programu“ a zároveň prekvapenie večera saxafónové vystúpenie Františka Jurašiho.
     Príjemným posedením pri prestretom stole sa skončila naša návšteva v tábore rodín a vybrali sme sa na nočnú cestu domov.
     Srdečne ďakujeme za pozvanie, milé prijatie a krásnu atmosféru, ktorá sa niesla celým našim spoločne prežitým rodinným večerom.
 
 
 
 

dsc_1339_resize.jpg

 

 

 

 

Náhľad fotografií zo zložky Stretnutie rodín vo Vyšných Ružbachoch

Komentáre

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.