Choď na obsah Choď na menu
 


Repríza hry - Aká bolesť - taká medecína

3. 9. 2013

Repríza divadelnej hry  
„Aká bolesť – taká medecína “

     Prešli už dva mesiace od vtedy, čo Mládežnícka divadelná skupina zo Zborova predstavila svoju novú divadelnú hru z dedinského prostredia „Aká bolesť – taká medecína“.
     Už po tomto prvom divadelnom predstavení sme našli v našej knihe, do ktorej môžu diváci napísať svoje pocity a dojmy z predstavenia, prosby o reprízu tejto hry a že vraj môžu ľutovať tí, ktorí neprišli. Preto sa aj pozvánka na reprízu divadelného predstavenia prezentovala v duchu: nech opäť prídu tí, ktorí už túto hru videli, ale aj tí, ktorí vtedy doma šedzeli 
     A tak sme v nedeľu 01.09.2013 mali na repríze divadelnej hry v publiku návštevníkov nielen zo Zborova a susedných obcí, ale aj z Bardejova a vzdialenejších obcí nášho okresu.
     Keďže sa dej tejto hry odohráva na dedine a v tomto ročnom období prebieha zber tohtoročnej úrody, tak sme pre návštevníkov divadelného predstavenia pripravili aj sprievodný program. Bola ním výstava tohtoročnej úrody ovocia a zeleniny. Exponáty na túto výstavu priniesli občania z našej obce a ich vypestované plody tvorili peknú dekoráciu celého kultúrneho podvečera.
     Záverečné „standing ovations“ a neutíchajúci potlesk boli krásnym ocenením pre všetkých účinkujúcich.

 

 

 

abtm_repriza_01092013_036.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Náhľad fotografií zo zložky Repríza hry - Aká bolesť - taká medecína

Komentáre

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.